În componența firmei intra pentru început 3 persoane, iar pentru unele servicii am contracta parteneri externi.
Echipa este formata din din membrii familiei, care isi asuma diverse atributii. Alina Despi se ocupa de conceptul si marketingul produselor, Dan Despi care se ocupa de partea operationala a productiei si Adi Despi, care se ocupa de partea administrativa a afacerii.
Echipa este foarte unită și are o direcție comună, urmând ca fiecare dintre membrii să își facă treaba fără a fi nevoie să intervină în alt domeniu decât cel pe care trebuie să îl acopere. Astfel aveam un nivel de cunostinte mai ridicat și vom putea atinge un nivel inalt de performanta, întrucât fiecare dintre membrii își vor cunoaște foarte bine domeniul care le revine.
Deciziile privind direcția firmei și reacția în fața schimbărilor economice ale pieței care vor surveni vor fi luate impreuna, după dezbateri obiective și intense sesiuni de brainstoarming. Asa putem ridica gradul de profesionalism și performanță, adoptand cele mai bune soluții pentru firmă.
Ce experiență are fiecare dintre ei:
Dan Despi a urmat faculatate de stiințe economice precum și cea de stiinte agricole, fiind și o persoană energică care gestioneaza echipa de lucru precum si livrarea produselor. El se ocupa și de vânzări, avand si experienta in în domeniul economic si comercial.
Alina Despi are studii de psihologie si sociologie, precum si experienta in cercetarea de piata si are toate instrumentele necesare unei mai bune intelegeri a clientilor, la care se adauga abilitati lingvistice adecvate pentru transmiterea autenticitatii produselor noastre.
Adrian Despi, având cunoștințe juridice și comerciale se ocupa de latura administrativa si dezvoltarea firmei.
Cunoștințele fiecăruia dintre ei sunt elemente cheie ale acestei afaceri și se potrivesc perfect pentru a completa toate domeniile principale: management, producția și vânzarea, marketing-ul precum si infrastructura administrativa si economica.
De ce cunoștințe dispune echipa: în anul 2014 a, cumpărat o linie mică de producție a sucului natural de mere, obținând o producție de aproximativ 4-5 t de suc de mere. Tot atunci am făcut cateva loturi experimentale de cidru.
In anul 2015 am beneficat de o investitie prin programul guvernamental START, prin acre am realizat o linie de productie mai performanta.
In urmatorii ani am continuat sa realizam mici loturi expmentale de cidru îmbuteliind de-a lungul anilor cateva sute de sticle de cidru pentru consumul familiei si al prietenilor. Aceasta practică continua a fost foarte importantă pentru înțelegerea procesului tehnologic de productie a cidrului.
Incurajati de prietenii care apreciau aceasta bautura creata de noi am hotarat ca din anul 2020 sa realizam cidrul la o scara mai mare si sub o forma oficala.